Concepttablet

15 maart 2010
door Dirkjan van Ittersum
Reacties uitgeschakeld voor iPad? Doe mij maar een Rolltop

iPad? Doe mij maar een Rolltop

Prachtig, zo’n iPad. Maar de ontwerpers van Orkin Design hebben een concept ontwikkeld waaruit blijkt hoe dergelijke tablet-PC’s zich kunnen ontwikkelen.

Het is nog geen werkend prototype, maar slechts een idee op de tekentafel. Toch levert het een fascinerende video op. Onder andere ZDNET schrijft erover.

The device of the flexible display allows a new concept in notebook design growing out of the traditional bookformed laptop into unfurling and convolving portable computer. By virtue of the OLED-Display technology and a multi touch screen the utility of a laptop computer with its weight of a mini-notebook and screen size of 13 inch easily transforms into the graphics tablet, which with its 17-inch flat screen can be also used as a primary monitor. On top of everything else all computer utilities from power supply through the holding belt to an interactive pen are integrated in Rolltop. This is really an all-in-one gadget.

Via: ZDNET

Auteur: Dirkjan van Ittersum

Dirkjan schrijft over ICT @Ankeiler, leest nieuws @BNR, verkoopt luisterboeken @Luisterrijk en maakt luisterboeken @OORkracht8