9 mei 2010
door Dirkjan van Ittersum
Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe podcast voor InCT

Nieuwe podcast voor InCT

Ankeiler Media heeft een nieuwe podcast geproduceerd voor het vakblad InCT. Hierin hoort u een verslag van het congres InCTformatie 2010. Dit jaar werd het georganiseerd op 15 april in ‘t Spant in Bussum. Luister na de doorklik naar de audio.

Podcast over het congres InCTformatie 2010 (vakblad InCT)

In de podcast hoort u onder meer Rob Does (MediaTest), Marieke van der Donk (PWC), Jan Dijkgraaf (HP/De Tijd en Audax), Jim Stolze (TEDx), Hans Janssen (Unieboek/Het Spectrum), Edwin Valent (VARA) en Eppo van Nispen (DOK).

Auteur: Dirkjan van Ittersum

Dirkjan schrijft over ICT @Ankeiler, leest nieuws @BNR, verkoopt luisterboeken @Luisterrijk en maakt luisterboeken @OORkracht8