25 november 2010
door Dirkjan van Ittersum
1 reactie

Vanaf nu verkrijgbaar: Apps, alles over uitgeven op mobiel en tablet

De afgelopen maanden was het topdrukte bij Ankeiler Media. Twee grote producties vroegen om aandacht. Vanaf nu is de eerste productie verkrijgbaar via InCT.

In opdracht van dit vakblad voor innovatief uitgeven heb ik het boek Apps, alles over uitgeven op mobiel en tablet geschreven. In het boek wordt op laagdrempelige wijze uitgelegd wat mobiel uitgeven is, welke platformen daarvoor geschikt zijn en welke stappen doorlopen moeten worden om een app uit te brengen. Het is speciaal geschreven voor uitgevers. In het boek zijn ook volop voorbeelden te vinden van apps die als inspiratie kunnen dienen voor uitgevers. Meer informatie hier.

Auteur: Dirkjan van Ittersum

Dirkjan schrijft over ICT @Ankeiler, leest nieuws @BNR, verkoopt luisterboeken @Luisterrijk en maakt luisterboeken @OORkracht8