19 december 2010
door Dirkjan van Ittersum
Reacties uitgeschakeld voor A Christmas Carol in Top-10 van iTunes en Luisterrijk

A Christmas Carol in Top-10 van iTunes en Luisterrijk

Het luisterboek A Christmas Carol is een succes. De iPhone-app van het luisterboek werd al 6500 keer gedownload via iTunes. Bij Luisterrijk staat de MP3-download op nummer 3 in de Top-10.

De app is via iTunes dit weekend ter introductie gratis te downloaden. Downloaders zijn erg positief over de app en beoordelen hem met 5 sterren. De App staat op nummer 1 in de lijst met meest gedownloadde gratis boeken-apps. Tot vanavond 0.00 uur is de app nog gratis te downloaden. Daarna geldt tot en met 1 januari een tijdelijke introductieaanbieding van 3,99 euro. De normale prijs is 6,99 euro.

Ook bij Luisterrijk wordt het luisterboek veel gedownload. Daar geldt dit weekend eveneens een tijdelijke aanbieding, waardoor het MP3-luisterboek voor slechts 4,45 euro gedownload kan worden. De normale prijs is 8,95 euro. Daar staat A Christmas Carol nu op nummer 3 in de Top-10.

Auteur: Dirkjan van Ittersum

Dirkjan schrijft over ICT @Ankeiler, leest nieuws @BNR, verkoopt luisterboeken @Luisterrijk en maakt luisterboeken @OORkracht8