30 december 2010
door Dirkjan van Ittersum
Reacties uitgeschakeld voor Review van het boek Apps op iPhoneclub

Review van het boek Apps op iPhoneclub

Het weblog iPhoneclub is dé plek op internet voor alle informatie over de iPhone. Deze populaire site heeft zojuist een review geplaatst over het boek Apps, alles over uitgeven op mobiel en tablet dat ik voor InCT schreef. Het oordeel valt positief uit:

Bedrijven laten door externe adviseurs of door eigen medewerkers een rapportje schrijven, waarin feitelijk steeds hetzelfde wordt uitgelegd: welke mogelijkheden zijn we en wat moeten we ermee doen? Door dit boek te kopen bespaar je als organisatie een hoop tijd en geld door het eerste deel over te slaan: wie wil weten hoe de app-wereld in elkaar steekt is in 250 pagina’s meteen bijgepraat.

Reviewer Gonny van der Zwaag geeft uiteindelijk een 8,5 aan het boek. Lees de volledig review hier. Het boek bestellen kan hier, maar ook via de boekhandel.

Auteur: Dirkjan van Ittersum

Dirkjan schrijft over ICT @Ankeiler, leest nieuws @BNR, verkoopt luisterboeken @Luisterrijk en maakt luisterboeken @OORkracht8