10 mei 2012
door Dirkjan van Ittersum
Reacties uitgeschakeld voor Seniorentelefoons in de lift

Seniorentelefoons in de lift

We worden steeds ouder en willen langer zelfstandig leven. Voor bedrijven zijn senioren een interessante groeimarkt. Seniorentelefoons gaan als warme broodjes. Voor Connexie schreef ik twee artikelen hierover. Het ene artikel ging over fabrikanten die deze telefoons produceren, waaronder Fysic, Tiptel en Doro. Het andere artikel ging over de eisen die ouderen stellen aan hun telefoons. De conclusie? Ingewikkelde telefoons zijn uit den boze, maar een camera in het toestel die als vergrootglas werkt vinden ouderen handig. Overigens zal de vraag naar seniorentelefoons nog wel even aanhouden, want alleen al in 2011 kwamen er maar liefst 120.000 65-plussers bij. In totaal zijn nu 2,6 miljoen Nederlanders ouder dan 65 jaar. Geen wonder dat onze politici zich wat zorgen maken over de pensioenkosten. In Connexie #4 is het allemaal te lezen.

Auteur: Dirkjan van Ittersum

Dirkjan schrijft over ICT @Ankeiler, leest nieuws @BNR, verkoopt luisterboeken @Luisterrijk en maakt luisterboeken @OORkracht8