27 juli 2012
door Dirkjan van Ittersum
1 reactie

Negeert Vodafone netneutraliteit?

Nederland is het tweede land in Europa waar netneutraliteit in de wet is vastgelegd. Internetproviders mogen op hun netwerk geen onderscheid maken tussen soorten data. Toch is het de vraag of telecombedrijf Vodafone zich aan de regels houdt. Het comprimeert ongevraagd afbeeldingen en video en communiceert niet pro-actief een alternatief. Voor PCM dook ik erin, met een felle reactie van Bits of Freedom en de club die het balletje aan het rollen bracht: Peperzaken. Lees hier het blog dat Peperzaken erover schreef. De nieuwe editie van PCM ligt nu in de kiosk.

Auteur: Dirkjan van Ittersum

Dirkjan schrijft over ICT @Ankeiler, leest nieuws @BNR, verkoopt luisterboeken @Luisterrijk en maakt luisterboeken @OORkracht8