11 juli 2012
door Dirkjan van Ittersum
Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe editie verschenen van Apps, alles over uitgeven op mobiel en tablet

Nieuwe editie verschenen van Apps, alles over uitgeven op mobiel en tablet

In 2010 schreef ik voor InCT Apps, alles over uitgeven op mobiel en tablet. Het boek was bedoeld voor uitgevers en gaf advies over het ontwikkelen van apps. In het boek beschreef ik niet alleen welke soorten apps zij kunnen maken, maar ook welke verdienmodellen daaraan gekoppeld zijn.

Aangezien de digitale ontwikkelingen razendsnel gaan, was er behoefte aan een herziene versie. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een update. Met een fraai resultaat: het boek is zojuist verschenen. Niet alleen is alle informatie weer volledig up-to-date. Voor het boek heb ik een aantal mensen uit het veld geïnterviewd. Deze gesprekken zijn te lezen in de papieren versie en te zien in de digitale versie. De laatste variant bevat tientallen korte videofragmenten waarin de geïnterviewden uitleg geven over het ontwikkelen van apps.

Het papieren boek is vanaf nu verkrijgbaar via onder meer Managementboek.nl en Bol.com. De digitale versie is te krijgen via de app Tablisto.

Auteur: Dirkjan van Ittersum

Dirkjan schrijft over ICT @Ankeiler, leest nieuws @BNR, verkoopt luisterboeken @Luisterrijk en maakt luisterboeken @OORkracht8