29 augustus 2012
door Dirkjan van Ittersum
Reacties uitgeschakeld voor Gestolen laptop terugvinden met trackingsoftware

Gestolen laptop terugvinden met trackingsoftware

Als je laptop wordt gestolen, ben je niet alleen je computer kwijt, maar ook alle gegevens die er op staan. Met software zoals bijvoorbeeld Prey heb je nog controle over je laptop nadat hij weg is. Maar hoe werkt dat in de praktijk? Voor Digitaalgids (juli 2012) schreef ik er een artikel over. Hoofdredacteur Vincent van Amerongen onderwierp Prey aan een praktijktest. Klik op de link hieronder voor de video.

Ga voor meer computer-veiligheid naar de site van de Consumentenbond.

Auteur: Dirkjan van Ittersum

Dirkjan schrijft over ICT @Ankeiler, leest nieuws @BNR, verkoopt luisterboeken @Luisterrijk en maakt luisterboeken @OORkracht8