28 februari 2014
door Dirkjan van Ittersum
Reacties uitgeschakeld voor Nieuw boek: Welkom in de cloud

Nieuw boek: Welkom in de cloud

Vanaf nu te bestellen bij de Consumentenbond: het boek Welkom in de cloud. De uitgave vertelt wat ‘de cloud’ is en welke mogelijkheden online software biedt. Er is een overzicht van de leukste gratis cloudsoftware, van webmail tot back-uppen en van fotobewerken tot tekstverwerken. Met uiteraard veel aandacht voor de privacy- en veiligheidsaspecten. Ankeiler Media nam de tekst voor zijn rekening. Ook werden er 20 instructievideo’s gemaakt. Meer informatie bij de Consumentenbond. Het boek is daar ook te bestellen.

Hieronder een voorbeeld van een instructievideo:

Auteur: Dirkjan van Ittersum

Dirkjan schrijft over ICT @Ankeiler, leest nieuws @BNR, verkoopt luisterboeken @Luisterrijk en maakt luisterboeken @OORkracht8