Tekstproducties

Ankeiler Media schrijft al jarenlang voor een groot aantal bladen en websites. Over het algemeen zijn het vakbladen over ICT en Telecom. Vaste opdrachtgevers zijn de Consumentenbond, Computer Idee, PCM, inct, PC-Active, ChannelConnect, ICT Update (voorheen Telecom Update), Connexie en WINMAG Pro. Ankeiler schreef ook voor Planet Multimedia, Baaz.nl en MediaZine.

Hieronder een voorbeeld van een artikel voor PCM, waarin zeven ebookreaders werden getest. Klik op de plaatjes voor een grotere afbeelding.

Ankeiler Media schrijft ook ICT-boeken. In 2010 verscheen het boek Apps, alles over uitgeven op mobiel en tablet, een uitgave van vakblad inct. In 2012 verscheen een herziene versie, met alle actuele ontwikkelingen erin verwerkt.

Handboek WordPressEind 2013 verscheen bij Van Duuren Media het Handboek WordPress over het contentmanagementsysteem WordPress. Begin 2014 is een geüpdatete versie uitgekomen. Het boek begint bij het installeren van WordPress en eindigt bij het kiezen van de juiste plug-ins en thema’s. Zelfs wie een eigen thema wil bouwen krijgt uitleg. Er is ook ruim aandacht voor eenvoudigere zaken, zoals het werken met berichten, pagina’s, widgets en het menu.

Inmiddels is bij Van Duuren ook het boek Ontdek Google Docs & Drive uitgekomen. Bij de Consumentebond verschenen de boeken Welkom in de cloud en De leukste gratis apps.